Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Installatietechniek - Nieuws

Veranderingen bij Frimex

Wij willen jullie graag informeren over de stand van zaken. Wij zijn op de hoogte gesteld over een aantal veranderingen bij Frimex.

Wij hebben een gesprek gehad met de or van Frimex en de directie op 6 mei 2013.

Ontslagen
Een aantal van jullie heeft ontslag aangezegd gekregen. Met een aantal medewerkers is er een overleg geweest op 27 mei 2013. Mocht je zelf ontslagen worden en lid zijn van de bond, neem dan contact op met een van ons.

Samenvoeging onderdelen
Er worden ook verschillende onderdelen samengevoegd. Hierdoor kan het zijn dat je nu in Moordrecht, maar straks naar Etten Leur moet of andersom. Je mag hierbij niet achteruit gaan met betrekking tot jouw arbeidsvoorwaarden. De werkgever heeft ons verteld dat hij het bedrijfsregelingenboek van de vestiging wil hanteren, maar hier zitten verschillen in. Indien je dus een ander contract aangeboden krijgt, TEKEN NIETS, laat het eerst checken door de bond of je rechtsbijstandverzekering.

Personeelsbijeenkomst        
Wij kunnen voorstellen dat er veel vragen zijn. Daarom organiseren we maandag 10 juni 2013 een personeelsbijeenkomst. Zowel leden als niet-leden zijn welkom:

maandag 10 juni 17.30-19.30 in Restaurant Pleisterplaats Moordrecht, Middelweg 20, 2841 LB Moordrecht

Wij zorgen voor een broodje en een kopje soep. Wil je aan ons doorgeven of je komt door een mail te sturen aan: hoofddorp@cnvvakmensen.nl t.a.v. Klazina Tulner.

Nieuwe cao
Ik wil van deze gelegenheid gelijk gebruik maken om jullie te informeren over de nieuwe cao. De werkgevers zitten nog op de nullijn. 

Andere dingen?
Mocht je nu over andere zaken vragen hebben, dan ben je van harte uitgenodigd om mij te bellen of te mailen. Je kunt mailen naar hoofddorp@cnvvakmensen.nl  of
telefonisch 023-5684670.

Klazina Tulner
Bestuurder CNV Vakmensen

 

 


Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid