Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Installatietechniek - Nieuws

Uitnodiging ledenvergadering Pyroban

Het jaar 2018 is voor jullie, als werknemers van Pyroban Benelux B.V., niet goed begonnen! Maandag 8 januari kregen jullie een mededeling van de directie die insloeg als een bom.

Nog maar kort geleden is jullie verteld dat Caterpillar Pyroban Group Ltd. heeft verkocht aan Sea Equity. En nu de mededeling van de nieuwe eigenaar dat voor Pyroban Benelux B.V. surseance van betaling is aangevraagd.  

Een slechter begin van het pas begonnen jaar is haast niet denkbaar. Zeker ook omdat in de mededeling staat dat verwacht wordt dat binnen een aantal weken het bedrijf wordt gesloten en dat sprake zal zijn van een faillissement! Met deze mededeling moeten jullie het dan maar doen. 

Als bonden hebben wij jullie directie verzocht om zo spoedig mogelijk met ons om tafel te gaan om over de situatie te praten. Deze afspraak is voorafgaand aan de ledenvergadering op 16 januari met de directie gepland. 

Wij begrijpen dat jullie met vele vragen zullen zitten. Vragen waar wij vast niet overal nu al een antwoord op hebben. Maar wij willen wel snel met jullie in gesprek. 

Daarom nodigen wij de leden van CNV Vakmensen en FNV Metaal uit voor een ledenvergadering op: 
Dinsdag 16 januari om 16.30 uur in de training room.  

Wij rekenen op jullie aanwezigheid. Collega’s die nog geen lid zijn mogen ook meepraten en meedoen, maar dan moeten zij wel voor de vergadering lid worden van één van beide bonden. 

Piet Verburg,
Bestuurder CNV Vakmensen
M. 316 51 66 7394
E. p.verburg@cnvvakmensen.nl 

 

 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid