Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Installatietechniek - Nieuws

Stem over jouw nieuwe cao Metaal & Techniek!

CNV Vakmensen heeft een akkoord gesloten over de nieuwe looptijd van de (minimum) cao’s in de Metaal en Techniek. Wat betekent dat precies en wat vind jij ervan?

De CNV-kaderleden in de cao-commissie waarderen dit akkoord positief. Om de afspraken om te zetten in een definitieve cao in de Klein Metaal, hebben we het akkoord van de leden nodig en ook graag van jou. Wat vind jij ervan? Laat het ons weten op jeachterban.nl. Ook als je geen lid bent.

Wij willen vragen om je stem uit te brengen op  Je Achterban . Lukt dat niet of heb je een andere reden om dat niet via Je Achterban te doen, klik dan hier voor het digitale stemformulier.

Als de stembussen gesloten zijn worden alle stemmen verzameld en de stemmen van leden en werknemers die geen lid zijn apart geteld. De cao-commissie Metaal en Techniek neemt hierna het besluit het akkoord al dan niet om te zetten in een definitieve cao.

Wil je eerst alles nog even nalezen? Dat kan, de cao-krant is als bijlage bij deze nieuwsbrief meegestuurd en vind je ook op de website

Maak gebruik van je recht en breng je stem uit. Vraag ook aan je collega's dit te doen. Ook als zij (nog) geen lid zijn. Aleen de stemmen van leden tellen echt mee voor het akkoord dus willen zij dat hun stem dezelfde waarde heeft als die van jou? Dan is nu de tijd om lid te worden. Klik op deze link voor meer info .

met vriendelijk groet namens de cao- delegatie,

Marco Hietkamp 
Sector bestuurder


 
 
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid