Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Installatietechniek - Nieuws

Sociaal Plan Huisman Schiedam

Vandaag hebben CNV Vakmensen en FNV het eerste inhoudelijke overleg gevoerd over het Sociaal Plan. Dit gebeurde aan de hand van een door Huisman aangeleverd concept-voorstel.

Van het feit dat Huisman een concept sociaal plan aanleverde, kunnen we afleiden dat Huisman een aantal wijzigingen heeft ten opzichte van het vorige sociaal plan heeft. Door vakorganisaties is in eerste reactie gereageerd op de inhoud van dit concept-voorstel sociaal plan. Het volgende overleg staat gepland op dinsdagavond 30 januari 2018.

Overeenstemming

Mocht het zo zijn dat partijen deze avond tot overeenstemming komen over de inhoud van het nieuwe sociaal plan dan, vindt er op 1 februari om 15.00 uur een ledenraadpleging plaats voor de leden van CNV Vakmensen en FNV. Tijdens de ledenraadpleging bespreken we de uitkomst met de leden, en leggen we het resultaat ter stemming voor. Deze mededeling kan worden gezien als een vooraankondiging.

Geen overeenstemming

Als de partijen op 30 januari nog geen overeenstemming hebben bereikt, zullen zij op 1 februari verder onderhandelen over het sociaal plan en zal voor de ledenraadpleging een nieuwe datum worden gepland.

Nieuwe leden

Nog steeds zijn veel van je collega’s niet georganiseerd als vakbondslid en liften mee op jouw lidmaatschap bij CNV Vakmensen. Wellicht dat je jouw nog niet georganiseerde collega kunt interesseren voor een lidmaatschap van CNV Vakmensen.

Als je collega nu lid wordt, dan profiteert hij/zij tijdelijk van onze unieke kortingsactie: de eerste 6 maanden krijgt hij/zij elke maand 50% korting* op zijn/haar maandelijkse contributie.

Mede namens Theo Koppe (CNV kaderlid)

Arjan Huizinga
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 60 20 32
E: a.huizinga@cnvvakmensen.nl

 

 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid