Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Installatietechniek - Nieuws

Medewerkersbijeenkomst or-verkiezingen Pyroban

Zoals u mogelijk al heeft vernomen, vinden er binnen uw bedrijf op 15 maart 2017 or-verkiezingen plaats. Deze or-verkiezingen worden georganiseerd door de zittende or.

Wij willen u uitnodigen voor de medewerkersbijeenkomst op woensdag 14 december 2016 om 10.15 uur (aansluitend aan de koffiepauze) in het bedrijf aan de Grotenoord 24 te Hendrik-Ido-Ambacht.

In deze medewerkersbijeenkomst zullen wij namens de beide vakbonden de nut en noodzaak van de or toelichten, waarom het zo zinvol is dat er een or is en dat deze blijft bestaan en waarom medewerkers zich kandidaat moeten stellen voor de or (bij voorkeur via de vakbonden).

Door middel van het lidmaatschap van een vakbond en het instellen van een or kan u de zeggenschap van uzelf en uw collega’s vergroten en heeft u invloed op het beleid van uw werkgever. Dit is uw kans om vanuit uw dagelijkse ervaringen mee te praten en mee te denken over het bedrijfsbeleid. Denk hierbij aan naleving van geldende voorschriften (zoals Arbeidsomstandighedenwet en Arbeidswet), eventuele cao-bepalingen en interne regelingen.

Samen staan we sterker! Maak ook uw collega lid!

Met meer leden staan we ook in de toekomst sterker. Dit is het moment om uw collega lid te maken van een sterke en betrokken vakbond. Voor juridische ondersteuning kunnen leden bij ons terecht. Lid worden kan altijd, bezoek onze website voor een lidmaatschap: https://www.cnvvakmensen.nl/lidworden/voordelen-lidmaatschap

Laat deze bijeenkomst niet aan u voorbij gaan en kom de 14 december naar de bijeenkomst.

Piet Verburg
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 66 73 94
E: p.verburg@cnvvakmensen.nl

Mede namens Elsa van der Kraats, bestuurder FNV Metaal 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid