Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Installatietechniek - Nieuws

Jouw cao-traject MT gaat weer van start

In 2017 moet er een nieuwe cao met werkgevers overeen gekomen worden. Voor vakmensen in onze mooie bedrijfstak zijn werk, inkomen, vakmanschap, talentontwikkeling, veilig en gezond werken belangrijke onderwerpen om goede afspraken over te maken. Daarom organiseren wij 2 bijeenkomsten!

Op 8 maart 2017 is de eerste onderhandelingsdag. Laat ons weten via de enquête hoe jij over bepaalde cao-onderwerpen denkt. Jouw mening is voor mij als onderhandelaar belangrijke input om, samen met de cao-commissie, voor de voorstellenbrief. 

Neem dus even de tijd en vul de enquête in. Hoe meer mensen de enquête invullen hoe beter het is. Stuur deze mail met link dus ook door aan jouw collega’s. Ook collega’s die geen lid zijn mogen de enquête invullen.

Ga naar www.cnvvakmensen.nl/watvindjijbelangrijk en vul de enquête in!

Naast deze enquête gaan we ook de online Community Je Achterban actief inzetten in het hele traject. In elke fase van het cao-traject kun je bijvoorbeeld meepraten, je mening geven, vragen stellen, ideeën lanceren voor de cao-voorstellen of discussiëren over de onderhandelingen. Ook gaan Marco Hietkamp en de cao-commissie online-spreekuren organiseren op Je Achterban.nl. Houd dus de mail en de nieuwtjes op je Achterban.nl in de gaten om niets te missen. Maak gebruik van je recht om mee te praten en te beslissen!

Ook zijn er twee bijeenkomsten waarvoor u/jij hartelijk wordt uitgenodigd. Onze landelijk onderhandelaar Marco Hietkamp zal in Wolvega aanwezig zijn om een toelichting te geven.

Wij nodigen jou uit om dit traject samen tot een succes te brengen en hopen jullie te ontmoeten tijdens één van de onderstaande avonden! 

  • maandag 6 februari: Van der Valk Wolvega, Atalanta, 8472 CA Wolvega
  • dinsdag 7 februari: Van der Valk Assen, Balkenweg 1, 9405 CC Assen

Beide avonden beginnen om 20.00 uur.
 
Krijg je deze brieven voortaan liever per mail, geef dan snel je e-mailadres door aan Alice de Laat (a.delaat@cnvvakmensen.nl of 030 7511508). Het helpt ons ook om het gebruik van papier te verminderen, kosten te besparen en iedereen nog sneller van informatie te voorzien.

Namens CNV Vakmensen,
Marco Hietkamp         landelijk onderhandelaar Metaaltechniek
Wilko van Niejenhuis  Metaalbestuurder Noord
Jikkie Aalberts            Metaalbestuurder Noord

 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid