Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Installatietechniek - Nieuws

Jouw cao traject gaat weer van start - praat mee!

In 2017 moet er een nieuwe cao met werkgevers overeengekomen worden. Voor vakmensen in onze mooie bedrijfstak zijn werk, inkomen, vakmanschap, talentontwikkeling, veilig en gezond werken belangrijke onderwerpen om goede afspraken over te maken.

8 maart 2017 is de eerste onderhandelingsdag. Laat ons weten via de enquête hoe jij over bepaalde cao-onderwerpen denkt. Jouw mening is voor mij als onderhandelaar belangrijke input om, samen met de cao-commissie, voor de voorstellenbrief.

Neem dus even de tijd en vul de enquête in. Hoe meer mensen de enquête invullen hoe beter het is. Stuur deze mail met link dus ook door aan jouw collega’s. Ook collega’s die geen lid zijn mogen de enquête invullen.

KLIK HIER VOOR DE ENQUETE

Naast deze enquete gaan we ook de online Community Je Achterban actief inzetten in het hele traject. In elke fase van het cao-traject kun je bijvoorbeeld meepraten, je mening geven, vragen stellen, ideeen lanceren voor de cao voorstellen of discussiëren over de onderhandelingen. Ook gaan Marco Hietkamp en de cao-commissie online-spreekuren organiseren op Je Achterban. Hou dus de mail en de nieuwtjes op je Achterban in de gaten om niets te missen.

Maak gebruik van je recht om mee te praten en te beslissen! Wij nodigen jou uit om dit traject samen tot een succes te brengen! 

Namens CNV Vakmensen,


Marco Hietkamp
Landelijk onderhandelaar

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid