Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Carrosseriebedrijf - Nieuws

Werken aan de toekomst in het carrosseriebedrijf!

De wereld verandert in een razend tempo en daarmee ook in onze werkomgeving. Het carrosseriebedrijf blijft daar niet bij achter. Hoe raken die verandering jou? Ben jij klaar voor de toekomst? Zo maar twee vragen die er toe doen. Lees hieronder over twee initiatieven waar jij aan kunt deelnemen.

Het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Carrosseriebedrijf (OOC) heeft voor werknemers een tweetal initiatieven genomen om je mee te nemen in nieuwe ontwikkelingen in de branche. het eerste initiatief is Perspectief 2021 en het tweede initiatief is de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een leervoucher.

Perspectief 2021

Ontwikkelingen in de techniek volgen elkaar snel op en dat is ook merkbaar in het carrosseriebedrijf. Wat betekenen die ontwikkelingen voor jou werk, heb je voldoende vaardigheden, blijf je plezier houden in je werk? OOC organiseert Perspectief 2021; in deze bijeenkomsten kun jij meedenken over uitdagingen die de voortschrijdende techniek en andere ontwikkelingen met zich meebrengen. Meer informatie over Perspectief 2021 kun je lezen in de bijlage bij deze nieuwsbrief. Dit zullen ongetwijfeld leerzame bijeenkomsten zijn!

Leervouchers

Heb jij belangstelling om je verder te ontwikkelen en te scholen, dan stelt het OOC een aantal leervouchers te beschikking. Die kun je gebruiken voor vakscholing, loopbaangerichte scholing of een persoonlijk coachingstraject. Je kunt zelf kiezen en bent dus niet afhankelijk van de goedkeuring van je werkgever. Deze vouchers hebben een waarde van € 1.500. Die kans laat je toch niet liggen?

Heb je interesse om deel te nemen aan de bijeenkomsten voor Perspectief 2021 of wil je in aanmerking komen voor een leervoucher dan kun je met één van onderstaande loopbaancoaches van CNV Vakmensen contact opnemen.

Yvonne Struijkenkamp
Vakbondsconsulent
M: 06 51 72 30 74
E: y.struijkenkamp@cnvvakmensen.nl

Temmina Bouwknecht
Vakbondsconsulent
M: 06 22 19 97 64
E: t.bouwknecht@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid