Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
De vakbond die het verschil maakt
Betrokken en verantwoordelijk voor een maatschappelijke bijdrage
Carrosseriebedrijf

De CNV loopbaancoach: voor al je vragen over je loopbaan

In deze roerige tijd die het coronavirus met zich mee brengt ben je misschien meer thuis aan het werken of neemt de werkdruk in jouw bedrijf juist toe door zieke collega’s of andere gebeurtenissen in je omgeving. Ook is de branche in zwaar weer terecht gekomen. Wellicht zet dit je aan het denken over je loopbaan of maak je je zorgen over je toekomst als het gaat om werk.

Vraag je je wel eens af of je taken wel bij je passen? Of hoe je de balans houdt tussen werk en privé? Ervaar je soms een te hoge werkdruk of heb je fysieke klachten? Misschien wil je doorgroeien, maar weet je niet goed hoe je dat aan kunt pakken? Met al deze vragen helpen de CNV loopbaancoaches jou verder.

Loopbaancoaches voor de carrosseriebranche en schadeherstel

De CNV loopbaancoaches zijn praktijkgericht en gespecialiseerd in de carrosseriebranche en schadeherstel. Ze gaan met jou in gesprek over je eigen ontwikkeling. Je krijgt praktische tips en adviezen waarmee je snel resultaat boekt. Als aanvulling op de coaching kun je een loopbaancheque van 1500 euro krijgen voor een training, opleiding of cursus.

Coaching kost je niets als je werkgever is aangesloten bij OOC (het opleidingsfonds binnen de Carrosseriebranche en schadeherstel). We bellen je om te vragen of je gebruik wilt maken van de loopbaancoaches. Wil je nu al meer informatie of wil je je aanmelden, kijk dan op www.loopbaancentraaltechniek.nl.

Controleer je gegevens 

Wij informeren je graag over wat er allemaal mogelijk is ter ondersteuning van jouw loopbaan. Daarom is het belangrijk dat jouw contactgegevens goed zijn opgenomen in onze administratie. Wil je controleren of jouw gegevens kloppen en waar nodig wijzigen? Dat kan snel en eenvoudig via Mijn CNV.