Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Carglass - Nieuws

Enquête Carglass-cao kleine moeite, wel belangrijk

De onderhandelingen voor de Cao Carglass 2018 gaan binnenkort van start. Het gaat om jullie cao: CNV Vakmensen vindt het belangrijk om de wensen van jullie, werknemers bij Carglass, daarin te betrekken.

Wat moet er gebeuren
Enkele weken geleden hebben jullie een pamflet ontvangen met een enquête waarin jullie kunnen aangeven hoe jullie over een aantal zaken denken en wat voor jullie belangrijk is.
Een aantal van jullie heeft daar reeds op gereageerd. Een aantal heeft dit nog niet gedaan. Ik roep jullie allemaal op om alsnog de enquête in te vullen en op te sturen. Het gaat immers om jullie cao en wat jullie daarin geregeld willen hebben. Ook als je geen lid bent kan dat. Iedere werknemer bij Carglass in Nederland mag de enquête invullen en opsturen.  

En wat gebeurt er dan
Met behulp van al jullie reacties zal ik de voorstellen namens de medewerkers formuleren en indien bij Carglass. De leden kunnen deze voorstellen ook toegestuurd krijgen. Alle andere belangstellenden kunnen de voorstellen Cao Carglass lezen op de website van CNV Vakmensen. De voortgang van de onderhandelingen wordt telkens gemeld en indien nodig, worden de leden ook uitgenodigd voor een ledenvergadering wanneer er beslissingen genomen moeten worden over wat belangrijk is in het resultaat van de onderhandelingen. 

Kleine moeite maar zeer belangrijk
Het invullen van deze enquête kost niet veel tijd en is dus een kleine moeite, maar is wel zeer belangrijk. Daarom deze oproep om de enquête in te vullen en uiterlijk 27 oktober a.s. te retourneren. Zodoende kunnen wij jullie mening nog meenemen in de voorstellenbrief namens de werknemers.

Op 27 oktober krijgt CNV Vakmensen een update inzake de uitkomst van het onderzoek naar het functioneren van het huidige beloningssysteem. Op basis van deze uitkomst zullen wij bekijken of, en welke aanpassingen er nodig en mogelijk zijn.
Op 1 november starten de onderhandelingen.
Op 22 november en 1 december worden deze vervolgd.

Vul de enquête dus in en mail deze naar: r.smeets@cnvvakmensen.nl 
Ik reken op jullie steun!

Ron Smeets
bestuurder CNV Vakmensen
M 06 51 11 55 94
E r.smeets@cnvvakmensen.nl

Samen maken wij het verschil!
Samen denken, Samen doen, Samen sterk(er) !

 
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid