Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Carglass - Nieuws

Cao Carglass, nieuwe ledenvergadering Heerenveen

De voor maandag 18 januari geplande ledenvergadering te Heerenveen is helaas door overmacht niet doorgegaan. Onze excuses voor het ongemak!

Oorzaak van het niet doorgaan van deze vergadering lag bij een reeks ongevallen op de aanrijroute, waardoor een vertraging ontstond van ruim 3 uur. Daar was niet op gerekend, waardoor de voorzitter van de OR, Gaatze van der Velde, verzocht werd om de gedupeerde leden op te vangen en hen te informeren over het afgelasten van de ledenvergadering. Hoewel hier sprake was van overmacht blijft het vervelend dat diverse leden uit Noord Nederland vergeefs naar Heerenveen waren gereden. Natuurlijk krijgen de leden in Noord Nederland hun uitleg over het cao-resultaat en kunnen zij ook weer stemmen over dit resultaat.  

Nieuwe datum daarvoor is: 

Datum

Plaats

Adres

Locatie

25 januari 2016

Heerenveen

Mercurius 17a

Filiaal Heerenveen


Aanvang 19.30 uur!
De toelichting op de diverse onderdelen in het cao-resultaat en de samenhang blijkt cruciaal te zijn voor het begrip van de waarde van de cao afspraken en hun samenhang.  

Tot slot
Wij hopen daarom dat velen van jullie naar deze ledenvergadering komen en neem je collega mee, dan ziet hij of zij hoe belangrijk die cao ook voor hem/haar is! 

Blijf ons steunen en wordt lid of maak uw collega lid. Samen maken wij het verschil! Wij hebben nog steeds een interessante aanbieding:
Het 1e halfjaar 50% korting op de contributie! 

Samen denken, Samen doen, Samen sterk(er)!

Ron Smeets,
Bestuurder
M: 06-51115594
E: r.smeets@cnvvakmensen.nl