Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Carglass - Nieuws

Cao Carglass: kom, luister, vraag en stem

De onderhandelingen over de cao Carglass zijn afgerond. Het is belangrijk dat jullie niet alleen weten wát er is afgesproken, maar ook begrijpen wat dat voor jullie kan betekenen.

In deze cao zijn veel veranderingen opgenomen. Immers de pensioenregeling verandert, de leeftijdsdagen verdwijnen, er komen Duurzame Inzetbaarheidsdagen voor iedereen en er is ook een loonsverhoging afgesproken. Reden genoeg om naar de vergadering te komen om uitleg te krijgen over wat dit betekent, je vragen te stellen en dan te stemmen over de cao Carglass 2016.

Wij hebben inmiddels ook de planning rond voor de ledenvergaderingen. Wij hopen dat jullie allemaal naar deze vergaderingen komen. Er is veel uit te leggen over wat de afspraken voor jullie kunnen betekenen. Als je weet wat het betekent, weet je ook waarom en waarover je stemt. Voor alle duidelijkheid willen wij hier nog wel even een correctie doorgeven op ons vorige bericht. Wij gaven daarin de verkeerde looptijd van de cao door. De goede looptijd van de cao Carglass 2016 is: van 1 januari 2016 tot 1 januari 2017.


Wij nodigen alle leden uit om naar één van deze vergaderingen te komen op:
  • 11 januari 2016, filiaal Eindhoven: Jeroen Boschlaan 220 te Eindhoven
  • 12 januari 2016, filiaal Arnhem: Delta 135 te Arnhem
  • 18 januari 2016, filiaal Heerenveen: Mercuris 17a te Heerenveen
  • 19 januari 2016, filiaal Rotterdam: Sydneystraat 66 te Rotterdam

Alle vergaderingen beginnen om 19.30 uur!

Tot slot

Thuisblijven is gemakkelijk, maar je toekomst is heel belangrijk. Maak de juiste keuze en kom naar de vergadering en neem je collega mee!

Ik wens jullie en jullie naasten gelukkige Kerst en een voorspoedig, maar vooral gezond 2016!

Samen denken, Samen doen, Samen sterk(er)!

Ron Smeets
Bestuurder
E: r.smeets@cnvvakmensen.nl