Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Land en tuinbouw - nieuws

OR verkiezingen bij Bejo Zaden

Binnenkort kunnen jij en je collega's een nieuwe ondernemingsraad (OR) kiezen. Grijp je kans op medezeggenschap!

Medezeggenschap zorgt voor evenwicht in jouw bedrijf. Voor informatievoorziening over en weer door het gehele bedrijf. Voor betrokkenheid en rust. En bovenal wordt jouw stem als werknemer gehoord als het om belangrijke beslissingen gaat.

Je gaat dus vast en zeker stemmen. Maar op wie? Op een collega vakbondslid wellicht. Die zal vanuit zijn of haar CNV-achtergrond een gewogen standpunt innemen en de toon kiezen die jou aanstaat. Maar dan moeten er natuurlijk wel CNV-kandidaten zijn.

Is het ooit bij je opgekomen dat jij wel eens zo'n CNV-kandidaat zou kunnen zijn? Iemand die het nut van het ondernemingsraadswerk inziet. Die bovendien een organisatie achter zich heeft die toerusting en ondersteuning biedt voor dit werk. Denk er eens over na, praat er thuis eens over. Het is goed werk, waarmee je jezelf ontwikkelt en waarmee je een bijdrage levert aan jouw bedrijf en zodoende aan de positie van jou en je collega's. En bedenk: juist als ondernemingsraadslid sta je sterk.

Daarom hebben wij een bereidverklaring bijgevoegd. Door deze vóór 20 september 2016 in te vullen, te ondertekenen en op te sturen naar CNV Vakmensen, Secretariaat Collectief, Postbus 2525, 3500 GM Utrecht of mailen naar secretariaatcollectief@cnvvakmensen.nl, stel je je kandidaat voor de komende verkiezing voor de ondernemingsraad. Grijp je kans op medezeggenschap en weet dat je - dankzij de bond - sterk staat.

Jaap Bosma
Bestuurder
E: j.bosma@cnvvakmensen.nl 
M: 06-51602030

Downloads

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid