Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Land en tuinbouw - nieuws

Nieuwe cao Bedrijfsverzorgingsdiensten in de maak

De cao kwam laat tot stand en is sinds 1 juli 2016 alweer passé. Tijd voor een nieuwe! Vooruitkijken en nieuwe voorstellen ontwikkelen. De cao-commissie steekt donderdag de koppen bij elkaar. Jouw inbreng is hierbij ook van belang. Op naar nieuwe onderhandelingen.

Jouw ervaringen

Vlak voor de zomervakantie is de nieuwe cao alweer een ‘oude’ cao. Op naar nieuwe onderhandelingen dus. Wat zijn jouw ervaringen met de nieuwe cao en met onder anderen de planning en een eerlijke verdeling van de uren, het logischer op elkaar afstemmen van de klussen? Over (beter) functioneren, ontwikkelen en beoordelen, het ouder worden of hoe jij behandeld wordt … als nummer of als werknemer die een waardevolle bijdrage levert. Kortom hoe ervaar jij het hoe jouw werkgever met jou en de nieuwe cao omgaat. Wij zijn er benieuwd naar

Op naar een nieuwe cao

Donderdag 8 september komt de cao-commissie Bedrijfsverzorgingsdiensten weer bij elkaar om voor te bereiden op de nieuwe onderhandelingen. Op naar en nieuwe cao en focussen op nieuwe cao-voorstellen. Jij kunt daarvoor ook input leveren. Graag zelfs, want van jouw ervaringen kunnen anderen ook leren en ideeën opdoen. Ongenuanceerde negativiteit kunnen wij en anderen natuurlijk niets mee, maar jouw ongezouten kritische of positieve ervaring is van harte welkom.
Een van de ideeën die al binnen zijn gekomen is om de uren boven de 100+ om te zetten naar bovenwettelijke vakantiedagen. Geen slecht idee als je het mij vraagt, maar denken jullie er ook zo over?
Jouw reactie graag voor 8 september 14:00 uur mailen, dan worden ze nog meegenomen in de vergadering.

Jaap Bosma
Bestuurder Land- en tuinbouw

Volg ons op twitter: @JaapBosma | @cnvlandentuinbo | @cnvvakmensen
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid