Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Land en tuinbouw - nieuws

Lef, betrokken, drive en gevoel voor verhoudingen

Al jaaaaaren lid of kom je net kijken? Denk je ook ze zoeken het wel voor mij uit of ben je net iets meer betrokken. Alleen op de wereld of toch 'samen maken we er meer van'. Allemaal woorden waarbij je het gevoel krijgt: 'Ze willen iets van me'. Klopt, maar 't is ook leuk en zeker niet voor altijd!

Oh oh, het is weer zover. Ze willen iets van me. Tja eigenlijk klopt dat ook wel. Maar niet iets om bang voor te zijn, want het gaat om je eigen vakbond. De club waarbij jij je goed voelt en die zo goed mogelijk voor je klaar staat en bij problemen probeert te helpen, de juiste keuzes probeert te maken en ideeën heeft op het gebied van de arbeidsmarkt om maar iets te noemen.

Dat doen de bestuurders en overige medewerkers van de bond niet alleen, daar hebben ze afstemming voor nodig met de leden. Ideeën uitwisselen, sparren over (nieuwe) richtingen maar ook om stevig te discussiëren en elkaar overtuigen van het grootste gelijk van de wereld of om elkaar te steunen en bij te staan in moeilijke perioden.

Ben jij het die LEF toont en een DRIVE hebt met die innerlijke BETROKKENheid om dingen samen te willen doen, om je een poosje te willen inzetten voor de club die zich bezig houdt met arbeidsmarkt, arbeidsvoorwaarden en eerlijk werk en eerlijke verhoudingen? Dan kunnen we wat aan elkaar hebben. Wij zijn op zoek naar hem of haar met LEF, DRIVE en BETROKKENheid om voor een bepaalde periode, elkaar te stimuleren in het Vakgroepbestuur Land- en tuinbouw.

Meer info kun je krijgen bij Jaap Bosma, maar op voorhand kan ik alvast melden dat het vakgroepbestuur Land- en tuinbouw 5 keer per jaar vergadert. Dan hebben we het over de richting die wij als vakgroep Land- en tuinbouw willen inslaan, over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, de visie van de bond en de vertaling naar de Land- en tuinbouw en wat verder ter tafel komt ;) Er zijn geen kosten aan verbonden en je kunt jezelf blijven ontwikkelen. Eigenlijk een 'offer you can't refuse'.

Meld je aan bij Jaap Bosma en vermeld je lidmaatschapsnummer (of postcode en huisnummer), waar je werkzaam bent en wat jij 'in huis' hebt of wat jou drijft, waar jouw passie ligt. Doe het alsjeblieft snel, want als je het achteruit legt blijft het liggen en wordt het vergeten. Ik wil graag uiterlijk 4 februari 2014 jouw reactie binnen hebben.

Jaap Bosma
Bestuurder Land- en tuinbouw
@JaapBosma | @cnvlandentuinbo | @cnvvakmensen

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid