Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Land en tuinbouw - nieuws

Enquete over gezondheid, ontwikkeling en plezier in het werk

Gezond en gemotiveerd aan het werk. Dat wil iedereen. En het wordt ook steeds belangrijker. FNV Bondgenoten, CNV Vakmensen en de werkgeversorganisaties houden een enquête onder de werknemers in de hovenierssector over gezondheid, ontwikkeling en plezier in het werk.

De vergrijzing en de verhoging van de pensioenleeftijd maken langer doorwerken noodzakelijk. Klanten vragen steeds meer flexibiliteit van bedrijven. Nieuwe technieken binnen uw sector volgen elkaar snel op. Van werknemers wordt gevraagd hierin mee te groeien. Kortom: er wordt veel gevraagd van u als werknemer. Het is belangrijker dan ooit om gezond en gemotiveerd te werken en open te staan voor veranderingen.
Maar wat is hiervoor nodig?

De werknemersorganisaties (FNV Bondgenoten en CNV Vakmensen) en de werkgeversorganisaties in de tuinbouw- en groensector vinden het belangrijk om werknemers hierin zo goed mogelijk te ondersteunen. Daarom ontvangt u een link naar een, in samenwerking met a-advies opgestelde vragenlijst, met het verzoek deze in te vullen. Met uw informatie kan de sector aanvullende afspraken maken en initiatieven nemen die werknemers helpen om zelf meer invloed uit te oefenen op gezond en plezierig werken. Bovendien maakt u kans op een VVV-bon indien u de vragenlijst invult. Elke 100e deelnemer ontvangt een bon van € 50,-.

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten. Alle gegevens worden anoniem verwerkt en niemand krijgt uw specifieke antwoorden te zien. Uw werkgever kan dus op geen enkele manier kennis nemen van de door u gegeven antwoorden.

U kunt de vragenlijst vóór 20 juni 2012 invullen. Om zo veel mogelijk informatie te verzamelen, verzoeken we u om ook uw collega’s op deze enquête te wijzen

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid