Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Land en tuinbouw - nieuws

CAO Agterberg: plannen overleg na INFO-bijeenkomst

De info-bijeenkomst van 10 maart was goed bezocht. Uitleg over het hoe en waarom van het ontbreken van een cao bij Agterberg. Onderwerpen zijn goed en stevig bediscussieerd. Over welke richting en wat er nog te kiezen is. Inmiddels is er hernieuwd contact en er wordt naar een overlegmoment gezocht.

Inspirerende Info-bijeenkomst

Wij vonden het een inspirerende bijeenkomst waarin een stevige discussie werd gevoerd. Een stevig gesprek over hoe het zo ver heeft kunnen komen en wat er aan gedaan zou moeten worden.

Een ding is volkomen duidelijk, een aantal zaken moeten goed geregeld worden. De voorgestelde maatregelen omtrent de ATV-dagen, de vakantiedagen en het loon liggen zwaar op de maag. Kortom, er moet een cao komen waarin o.a. deze onderwerpen beter worden geregeld.
Dat toont hernieuwde betrokkenheid onder de werknemers van Agterberg.

Nieuw overleg wordt ingepland

De directie heeft kort na deze info-bijeenkomst contact gezocht met de bedoeling om opnieuw met elkaar te gaan praten over hoe nu verder in deze cao. Dat er gesproken moet worden is overduidelijk. De eerdere voorgestelde data voor de loonsverhogingen liggen al in het verleden.

Een nieuwe datum wordt dus nog gezocht en zal kort na de 25e maart liggen. Wij zijn er klaar voor en zullen ons inzetten voor een nieuwe cao, want zonder bond komt er geen cao van de grond!

Zonder bond komt er geen cao van de grond!

Zodra er meer duidelijkheid is zal dat natuurlijk bij ons op de website staan en digitaal worden verspreid. Is jouw e-mailadres nog niet bij ons bekend? Heb je nog geen mail gehad? Stuur dan een mailtje en naar ons, dan is dat ook geregeld.
Nog geen lid???? Wat let je? De bond zet zich in voor jouw cao.
Als lid ben jij de bond! En zonder bond komt er geen cao van de grond!

Tamara Westerink & Jaap Bosma
Bestuurders Land- en tuinbouw

 
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid