Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Land en tuinbouw - nieuws

CAO Agterberg: onderhandelingen op 30 maart

Naar aanleiding van de INFO-bijeenkomst is de definitieve onderhandelingsmoment bepaald op maandagmiddag 30 maart. Dan praten de bondsonderhandelaars en de Agterbergdirectie weer met elkaar over de cao. Wij gaan voor een constructief overleg.

Onderhandelingen 30 maart

Wij hebben de directie gevraagd om een datum lijstje en daaruit is de 30e maart naar voren gekomen als de nieuwe onderhandelingsdatum over de cao Agterberg. Zal het er nu eindelijk van komen? Wij reken er wel op en gaan het overleg constructief in.

Loonstroken

Waar wij jullie nog even aan willen herinneren zijn de loonstroken. Op de INFO-bijeenkomst van afgelopen 10 maart hebben wij het gehad over de beloning en of jullie nogal boven de lonen in de cao Agterberg worden betaald. Wij hebben afgesproken om de loonstroken van jullie te ontvangen. Anoniem natuurlijk, maar het is wel handig om deze via de mail van jullie te ontvangen. Daardoor kunnen we ons beter voorbereiden op de discussie tijdens de onderhandelingen.

Digitale nieuwsbrief

Zodra er meer informatie voorhanden is worden jullie weer geïnformeerd. Na de 30e komt er sowieso een nieuwe (digitale) nieuwsbrief naar alle bij ons bekende mailadressen.

Als je dit mailtje via een collega hebt gekregen dan is je mailadres nog niet bij ons bekend. Stuur ons dan een mailtje en dan wordt dat geregeld.
Het kan ook zo zijn dat je nog geen lid bent CNV Vakmensen. Dan wordt dat de hoogste tijd! Want je weet het inmiddels vast al wel: Zonder bond komt er geen cao van de grond.

 

Tamara Westerink & Jaap Bosma
Bestuurders Land- en tuinbouw

 
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid