Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Open teelten - Nieuws

Scholingsonderzoek Open Teelten, Paddenstoelen en Groothandel in Bloembollen

Op dit moment vindt er in deze sectoren een onderzoek plaats naar scholing en ontwikkeling. CNV Vakmensen wil je graag op dit onderzoek attenderen.

Introductie van het onderzoek (vanuit de projectleider en de onderzoekers)

Mag je binnen je bedrijf opleidingen volgen? Neem je weleens deel aan bijeenkomsten in jouw sector? Wat vind jij dat scholing is? Heb je behoefte aan scholing, en waarom wel of niet? Dat willen de cao-partijen (werkgevers- en werknemersorganisaties) in jouw sector graag weten! Ze vinden het belangrijk dat je jouw werk met plezier en voldoende kennis kan doen, en daarvoor is scholing en ontwikkeling belangrijk. Wat vind je daar zelf van? Laat het ons weten door de online enquête in te vullen. Dat kost je ongeveer 10 minuten van je tijd. Het invullen is volledig anoniem. Het onderzoek wordt gecoördineerd door Projecten LTO Noord en uitgevoerd door Basis & Beleid. Via onderstaande link kun je meedoen aan dit onderzoek:

https://nl.surveymonkey.com/s/22N6QP2

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons weten:

Belang van het onderzoek (namens CNV Vakmensen)

Via de sociale fondsen in de sectoren is er geld beschikbaar voor scholing en ontwikkeling van werknemers. Dit geld kunnen wij op meerdere manieren inzetten. Je kunt hierbij onder andere denken aan de huidige subsidie op cursussen maar ook aan de financiering van scholingsconsulenten. Als je de vragenlijst invult heb je direct invloed op onze latere beslissingen. Laat deze kans dus niet voorbij gaan. Het zijn immers de gelden die ook voor jou bestemd zijn, direct of indirect. Je kunt de vragenlijst volledig anoniem invullen. Wil je echter het rapport van het onderzoek rechtstreeks ontvangen dan wil de onderzoeker wel je e-mailadres hebben. Je komt dit tegen in de vragenlijst. Je kunt met betrekking tot vragen aangaande het onderzoek terecht bij Liesbeth of Lisette. Heb je meer vragen en/of opmerkingen in de breedte dan kun je deze ook stellen via h.stroek@cnvvakmensen.nl of bel op 06 – 224 521 95.

Collega’s

Heb je niet georganiseerde collega’s? Stuur ze dan deze link door. De onderzoekers en wij hebben namelijk niet de beschikking over hun (e-mail) adressen. In dit geval is hun mening ook belangrijk omdat het Colland-gelden betreft.


Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid