Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Open teelten - Nieuws

Personeelsbijeenkomst 28 maart ipv 27 maart

In de vorige nieuwsbrief met betrekking tot de personeelsbijeenkomst stond vermeld woensdag 27 maart, dit moet zijn WOENSDAG 28 MAART. Voor de goede orde tref je hieronder nogmaals de volledige nieuwsbrief aan.

Personeelsbijeenkomst Hartman woensdag 28 maart 

De afgelopen dagen zijn veel telefoontjes en mailberichten binnengekomen over wijzigingen in contracten, functies en arbeidstijd. Dit leidt tot veel vragen en onrust bij werknemers en daarom is besloten om op korte termijn een personeelsbijeenkomst te houden. 

Tijdens deze personeelsbijeenkomst wordt vragen en problemen geïnventariseerd. Vervolgens kunnen wij dan bepalen wat wij als vakbond gaan doen.

De bijeenkomst is niet alleen toegankelijk voor leden maar voor alle personeelsleden. Omdat veranderingen misschien ook gevolgen hebben voor de uitzendkrachten worden zij uitdrukkelijk uitgenodigd om ook naar deze personeelsbijeenkomst te komen. Collega Roderik Mol, die zich vooral bezig houdt met de positie van uitzendkrachten, zal komende woensdag voor deze groep werknemers aanwezig zijn.

De personeelsbijeenkomst vindt plaats op:
Woensdag 28 maart 2018
De Stadsherberg
Oud Kaatsveld 8
8801 AB  Franeker
Aanvang 19.45 uur

Door een aantal mailberichten en telefoontjes heb ik inmiddels informatie en vragen binnen gekregen. Om een goed beeld te krijgen van de situatie en de bijeenkomst goed voor te bereiden wil ik iedereen in de gelegenheid stellen om alvast vragen/contracten/loonstroken e.d. via de email naar mij te sturen.

Graag tot woensdag 28 maart.

Heino Smedes
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 60 20 57
E: h.smedes@cnvvakmensen.nl

 

 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid