Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Koppert - Nieuws

Enquête cao-traject Koppert

Een aantal weken geleden zijn de onderhandelingen voor een nieuwe cao gestart bij Koppert. Inmiddels zijn de partijen tot een resultaat gekomen en heb je de mogelijkheid gekregen om hierover te stemmen. Ik zou echter graag willen weten wat jouw mening is over het hele cao-traject in het algemeen.

Je mening over onze dienstverlening

Je kunt ons je mening over het cao-traject geven door middel van een online enquête. Het is voor ons belangrijk om te weten hoe leden het proces hebben ervaren ten behoeve van onze dienstverlening. Vind je dat iets niet goed was of gewoon beter kan, laat het me dan weten. Je kunt je mening geven over onder andere de informatievoorziening, ledenraadpleging en het contact met de bestuurder. Klik op de volgende link om door te gaan naar de enquête: https://q.mwm2.nl/z4SNUnP5i0GY7w40TXhdjQ

Op de site krijg je de vraag om een code in te vullen om de vragenlijst te starten, gebruik hiervoor de code KOP1. Je kunt tot en met 25 november 2016 de enquête invullen.

Heb je naar aanleiding van de enquête vragen of wil je iets anders weten of bespreken, neem dan gerust contact met mij op.

Soraya Faez
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 20 43 61 65
E s.faez@cnvvakmensen.nlOp de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid