Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Hoveniersbedrijf (cao Hoveniers) - Nieuws

Verlenging sociaal plan Donkergroen

Onlangs bent u geïnformeerd over het voorgenomen besluit dat het wederom noodzakelijk is om bij Donkergroen in te grijpen in de organisatie. Daarom is bij ons het verzoek gekomen om het sociaal plan van maart van dit jaar te verlengen voor de duur van de nieuwe reorganisatie.

De adviesaanvraag over dit voorgenomen besluit loopt op dit moment bij de Ondernemingsraad. Vakbonden zien geen reden om het vorige sociaal plan niet te verlengen. Sterker nog, als het noodzakelijk is om weer in te grijpen, dan kan dat niet anders dan onder de voorwaarden dat de gevolgen van dit besluit op dezelfde manier opgevangen worden als de vorige keer. Gewoon om geen onderscheid te maken.

Het enige is dat er nu iets is toegevoegd. Te weten: Donkergroen kan besluiten om iemand vrij te stellen van werkzaamheden met behoud van loon gedurende het ontslagtraject. Dat is geen verslechtering ten opzichte van het vorige plan. Dit betekent dat wij positief adviseren om akkoord te gaan met het verlengen van het sociaal plan. In de bijlage is het sociaal plan bijgevoegd zodat u nog een keer kan nalezen wat er toen afgesproken is.

Ik verzoek u mij vóór woensdagavond 27 november 2013 19.00 uur per e-mail te laten weten of u instemt met het verlengen van het sociaal plan. U kunt uw antwoord e-mailen naar h.stroek@cnvvakmensen.nl. Als u vragen hebt over de nieuwe reorganisatie dan raad ik u aan om die bij uw leidinggevende neer te leggen of de Ondernemingsraad.

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben over uw eigen situatie schroom dan niet en stuur een e-mail aan h.stroek@cnvvakmensen.nl of bel rechtstreeks 06 – 224 521 95.

Henry Stroek
bestuurder
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid