Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Glastuinbouw - Nieuws

Enquête glastuinbouw: Geef jouw mening!

Vorige week heb je een nieuwsbrief en flyers ontvangen. Via een oproep in de flyer is CNV Vakmensen binnen de glastuinbouw, op zoek naar positieve verhalen en meningen over bepaalde onderwerpen.

Enquête
In april starten de onderhandelingen voor een nieuwe cao in de glastuinbouw. Voor het opstellen van onze voorstellen richting de werkgever zijn we benieuwd naar ideeën, ervaringen en meningen uit de sector. Voorstellen voor een nieuwe cao-periode dienen we in namens jou. Geef daarom jouw mening via de enquête en gebruik zo je invloed als lid van CNV Vakmensen. Alvast bedankt voor het invullen.

Hieronder de link, deze kun je gebruiken om direct naar de enquête te gaan.
http://q.mwm2.nl/ISUs2DJzlUW-chE596Yo5Q

Trotse werknemer Daarnaast zijn we op zoek naar positieve verhalen van werknemers in de sector glastuinbouw, ben jij trots op bedrijf waar je werkt en het werk wat je doet? Stuur jouw verhaal naar: t.westerink@cnvvakmensen.nl

Flyer
Met de post heb je meerdere flyers ontvangen om te verspreiden. Mocht je aan dit aantal niet voldoende hebben, stuur dan een mail met de vraag of je nog extra exemplaren kan ontvangen.

Contact
Neem voor vragen of ideeën gerust contact op, dat kan via mijn mailadres t.westerink@cnvvakmensen.nl of telefonisch via 023-5684670.

Tamara Westerink
bestuurder

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid