Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
De vakbond die het verschil maakt
Betrokken en verantwoordelijk voor een maatschappelijke bijdrage
Land- en Tuinbouw

Cao Glastuinbouw

Looptijd: 1 juli 2018 tot en met 31 december 2019

Onder de glastuinbouw vallen bedrijven die zich uitsluitend of in hoofdzaak bezig houden met het in een kas kweken van bloemen, planten of groente. Of, zoals de cao het weergeeft: de plantaardige teelten die permanent onder glas of plastic plaatsvinden.

Je houdt je onder andere bezig met het planten, plukken, verzorgen en oogsten van gewassen in kassen. Of je zorgt voor de logistiek van de goederen en werkt als inpakker of chauffeur in diens van een glastuinbouwbedrijf. Boomkwekerijen, ook als deze onder glas of plastic telen, en de paddenstoelenteelt vallen buiten deze cao.

Nieuw boekje cao 2018-2019

Het cao-boekje van de cao die loopt van 1 juli 2018 tot en met 31 december 2019 is vernieuwd. Met de nieuwe lay-out klik je makkelijk door naar de juiste pagina van het gekozen onderwerp.

De laatste nieuwsbrieven over onder andere het afgelopen onderhandelingsproces vind je onderaan deze pagina.

Downloaden

Je Achterban: online community voor al jouw vragen

Heb je vragen over jouw werk in de glastuinbouw? Vragen rondom werk en inkomen, de cao, jouw scholingsmogelijkheden? Dan kun je terecht op onze online community Je Achterban! Je kunt ook input geven over wat jij in je cao wilt hebben of een discussie beginnen.

Ga naar Je Achterban >


Niet gevonden wat je zocht? Stel je vraag!