Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Innoseeds - Nieuws

Ledenvergadering Innoseeds

Donderdag 15 september van 14.00 tot 15.00 uur wordt u uitgenodigd voor een ledenbijeenkomst ter voorbereiding op het cao-overleg.

Vooroverleg
Per 1 juli 2015 is jullie cao verlopen. Het is dit jaar niet gelukt om eerder met de onderhandelingen te starten. Wel is er op 16 juli jl. een vooroverleg geweest met jullie werkgever en met de vakbonden. Jullie werkgever heeft ons in dit overleg geïnformeerd over de stand van zaken bij Innoseeds en de onderhandelingsdata gepland voor de nieuwe cao. De cao-onderhandelingen zullen op 30 september 2015 en 13 oktober 2015 plaatsvinden.

Zoals gebruikelijk willen wij met onze leden, samen met de collega’s van FNV en de RMU werknemers, overleggen over de inzet bij deze cao-onderhandelingen. Wat is voor jou belangrijk? Het is immers uw cao.

De vergadering wordt gehouden op:

Dinsdag 15 september 2015
14.00 uur tot 15.00 uur
in de oude bedrijfskantine

Wij hopen dat jullie allen naar de bijeenkomst komen. Laat je stem horen. Niet-leden die voor of tijdens de vergadering lid worden zijn ook welkom.

Adri Kuzee is gestopt als delegatie lid. Adri nog bedankt voor je jarenlange inzet voor ons en je collega’s. Martien Westveer is tijdens de onderhandelingen op vakantie en kan dus ook niet mee. Overleggen jullie eens met elkaar of een van de andere leden delegatielid wil worden voor deze onderhandelingen. Als CNV Vakmensen vinden wij het belangrijk dat er een delegatielid bij is. Deze kent immers de in en outs van het bedrijf.

Vragen en/of opmerkingen
Als je vragen en/of opmerkingen hebt, schroom dan niet en stuur een e-mail naar h.stroek@cnvvakmensen.nl of bel rechtstreeks 06 – 224 521 95.

Henry Stroek
bestuurder