Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Dierhouderij - Nieuws

Deel jouw mening voor de nieuwe cao Dierhouderij

Eind van dit jaar loopt de cao Dierhouderij af. Het is weer tijd om met werkgevers om tafel te gaan om nieuwe afspraken te maken. Graag willen we jouw mening weten over bepaalde onderwerpen. Daarom vragen we jou en je collega’s om een digitale enquête in te vullen.

Hier vind  je de link naar de digitale enquête. We willen je vragen om deze onder je collega’s of andere werknemers in de Dierhouderij te verspreiden. Zo willen wij jou en andere werknemers informeren over de activiteiten van CNV Vakmensen in de sector en vragen of ze de enquête willen invullen.

Mee naar de onderhandelingen?

Voor de komende onderhandelingen zijn wij niet alleen op zoek naar meningen en ideeën voor onze voorstellen, maar ook naar leden die mee willen naar de onderhandelingen. Heb jij ideeën over hoe bepaalde zaken geregeld moeten worden en wil jij de onderhandelingen voor de nieuwe cao meemaken? Neem dan contact met mij op via onderstaande gegevens.


Contact
Ben jij trots op je werk, heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op, dat kan via 023-5684670 of via de mail: t.westerink@cnvvakmensen.nl.


Met vriendelijke groet,
 

Tamara Westerink
bestuurder

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid