Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao CRV en CRV Monsternemers - Nieuws

Enquete over nieuwe cao

In januari 2016 starten de onderhandelingen over jullie nieuwe cao. In de cao worden collectieve zaken geregeld zoals de hoogte van je loon, arbeidstijden, vakantiedagen, arbeidsongeschiktheid, pensioen. De bonden vinden het belangrijk om te weten wat er speelt bij CRV en waarover afspraken vastgelegd moeten worden in de nieuwe cao en/of wat je graag zelf geregeld wilt zien.

De bonden willen met behulp van een enquête graag jouw mening peilen over onder andere loonontwikkeling, werkdruk, werktijden, flexwerk etc. Ook is er ruimte om andere onderwerpen aan te geven die jij belangrijk vindt.

De enquête bestaat uit enkele inhoudelijke en enkele algemene vragen. Het kost je weinig tijd om deze in te vullen. Je kunt de enquête anoniem invullen en uiteraard worden reacties altijd vertrouwelijk behandeld. Aan de hand van de reacties, kunnen de bonden bepalen welke onderwerpen opgepakt moeten worden in het cao overleg met CRV.

Vul hier de enquête in

Graag invullen voor 11 januari 2016. De uitkomsten van deze enquête vormen een (de) belangrijk(st)e basis voor de uiteindelijke cao-voorstellenbrief. Door het invullen van deze enquête geef je aan wat voor jou belangrijk is!

Met vriendelijke groeten,

De onderhandelingsdelegatie van FNV, CNV Vakmensen en De Unie

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid