Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao CRV en CRV Monsternemers - Nieuws

Cao-voorstellen CRV en Monsternemers 2017

De looptijd van de huidige cao is alweer voorbij en daarom is in overleg met de brede kadergroep binnen CRV een Cao-voorstellenbrief opgesteld voor beide cao’s die jullie hierbij ontvangen.

De cao-onderhandelingsdata zijn:
•          15 mei 2017
•          20 juni 2017
•          27 juni 2017

Met de volgende brede kadergroep is afgesproken op 4 juli 2017. Wij hopen dat we dan een mooi cao-resultaat hebben na goed overleg.
Op 2 mei was er informeel overleg tussen de directie van CRV en de 3 bestuurders van de betrokken vakbonden. De huidige stand van zaken binnen CRV is hier aan de orde geweest. Het was een goed en open overleg.

Brede kadergroep/kaderlid CNV Vakmensen
Binnen de kadergroep CRV (3 bonden) wordt goed samengewerkt. Zo bepalen wij samen de inzet van de vakbonden bij CRV op vele terreinen. Wij kunnen hier best nog ondersteuning voor gebruiken en roepen je op hieraan deel te nemen. Neem contact met mij op wanneer je geinteresseerd bent. Je krijgt vrijaf om deel te nemen aan deze bijeenkomsten (max 3 a 4 keer per jaar).

Vakbondsleden
Binnen de kadergroep is ook gesproken over het aantal betrokken vakbondsleden. Deze staat onder druk en dat is niet goed. We hebben elkaar immers hard nodig: samen staan we sterker voor een goede CAO binnen CRV met perspectief. Daarom is afgesproken dat we allemaal onze leden oproepen om collega’s te overtuigen van een vakbondslidmaatschap, in dit geval van CNV Vakmensen.

CNV Vakmensen is enige bond met een rechtsbijstandspakket als onderdeel van het lidmaatschap, dus voor zowel werkgerelateerde als privé-zaken. Kijk hiervoor op www.cnvvakmensen.nl/lidworden. Meld je collega’s aan wijs hen hierop. Zo geldt er een korting van 50% over de eerste 6 maanden.

Uiteraard houden we je op de hoogte van de cao-vorderingen.
Heb je vragen, bel of mail gerust.

Peter de Ridder
bestuurder CNV Vakmensen

M 06 51 60 19 97
E p.deridder@cnvvakmensen.nl
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid