Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Agterberg Bedrijven - Nieuws

Leden stemmen in met de cao Agterberg

In de afgelopen anderhalve week hebben jullie als leden je stem kunnen uitbrengen voor het akkoord van de nieuwe cao Agterberg. Vanuit CNV Vakmensen hebben de leden ingestemd met het akkoord. Dit betekend dat de gemaakte afspraken in werking treden en er een nieuwe driejarige cao is bij Agterberg.

Cao

Tot 28 februari 2019 zijn er afspraken gemaakt over cao en over deze periode krijg je een loonsverhoging van totaal 4,5 procent. Daarnaast wordt de ATV regeling aangepast en beter omschreven in de cao. Dit jaar mag de werkgever 11 ATV-dagen inroosteren. De nieuwe ATV-regeling gaan we binnen deze cao periode evalueren. Hiervoor hebben we jouw input nodig. Loop je ergens tegen aan of vind je de regeling juist goed lopen, geef dan dit signaal door.

Daarnaast gaan we de komende periode in gesprek met de werkgever over arbeidsongeschiktheid en de functieprofielen binnen Agterberg. Ondanks dat de cao onderhandelingen voorbij zijn hebben we zo binnen de looptijd van de cao nog genoeg gespreksonderwerpen bij Agterberg. Ook hebben we afgesproken om regelmatig bij te praten om zo op de hoogte te blijven van de actuele zaken die spelen bij Agterberg.

Contact

Heb je vragen rondom arbeid of wil jouw mening geven over ATV, arbeidsongeschiktheid of de functieprofielen, neem dan contact met mij op. Je kunt mij bereiken via: t.westerink@cnvvakmensen.nl of telefonisch via 06-51202991.

Tamara Westerink
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06- 51 20 29 91
E t.westerink@cnvakmensen.nl


Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid