Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Agterberg Bedrijven - Nieuws

Agterberg leden stemmen in met nieuwe CAO

In de afgelopen twee weken hebben leden bij Agterberg hun stem kunnen uitbrengen over het behaalde resultaat voor een nieuwe cao periode bij Agterberg. De leden van CNV Vakmensen hebben voor het resultaat gestemd.

Hoe nu verder

We hebben voor de nieuwe cao periode afgesproken dat jullie in loonperiode 7 een loonsverhoging van 0,75% krijgen. Helaas waren de betalingen van deze loonperiode al verzonden voordat wij als bonden een definitief akkoord vanuit onze leden konden geven. Dit betekent dat in de volgende loonperiode de verhoging met terugwerkende kracht betaald zal worden.

De nieuwe cao loopt tot 28 februari 2014. Een korte looptijd waarin we kijken hoe het bedrijf en de economie zich verder ontwikkeld. Door de korte looptijd zitten we al snel weer om tafel voor nieuwe cao onderhandelingen. We proberen deze onderhandelingen over ongeveer een half jaar te starten.

Periodiek overleg

In oktober wordt er weer een periodiek overleg gepland. In dit overleg zullen we het onder andere hebben over wettelijke wijzigingen in de cao, de stand van zaken bij Agterberg en de cao-onderhandelingen. Hebben jullie nog punten die besproken kunnen worden, neem dan contact met mij op.

Verdien een VVV-bon

Leden zijn erg belangrijk in het proces van cao-onderhandelingen. Jullie kunnen vertellen hoe het ervoor staat bij Agterberg. Jij hebt als lid, naast inspraak in de onderhandelingen, ook nog vele andere voordelen van het lidmaatschap. Zoals individuele rechtshulp en loopbaanontwikkeling. Wijs je collega op deze voordelen en maak je collega lid, dan ontvang je zelf een VVV-bon van € 25,00 zie ook http://www.cnvvakmensen.nl/juist-nu

Contactgegevens

Heeft u verdere vragen over de cao of uw werk, neem dan contact op. Dit kan via de e-mail t.westerink@cnvvakmensen.nl of telefonisch via 023-5684670.

Ik wens alle mensen een fijne zomer toe.

Tamara Westerink

 

 
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid