Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Branche Podium Kunsten - Nieuws

Boogaerdt/VanderSchoot speelt IT’S A SMALL WORLD

Op donderdag 22 november is de première van It’s a small world, de nieuwe voorstelling van Theatergroep Boogaerdt/VanderSchoot (Suzan Boogaerdt en Bianca van der Schoot) in Theater Frascati te Amsterdam. It’s a small world is aldaar te zien van 20 tot en met 24 november en gaat daarna op tournee tot eind februari 2013.

De laatste voorstelling van Boogaerdt/VanderSchoot BIMBO is genomineerd voor de VSCD Mimeprijs. Tevens is BIMBO geselecteerd voor het Nederlands Theaterfestival en het Vlaams Theaterfestival als een van de tien beste voorstellingen van het afgelopen seizoen. Verder werd BIMBO door de Volkskrant genoemd als DE Theatervoorstelling van het afgelopen seizoen. Last but not least is Bianca van der Schoot genomineerd voor de Theo d’Or voor de voorstelling Boiling Frog bij Toneelgroep Oostpool. Op het gala van het Nederlands Theater op 9 september worden de winnaars bekend gemaakt.

Vanuit het levensmotto van meester entertainer Walt Disney: ‘if you can dream it, you can do it!’ knutselt Boogaerdt/VanderSchoot in It’s a small world aan een zelfgemaakte pretmachine die de absurditeit van onze spektakelmaatschappij  onderzoekt. Een simpele voorstelling over een complexe wereld. Met smakelijke eenheidsworsten en bange dwergen.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid