Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Branche Muziek - Nieuws

Conferentieprogramma Buma NL over nieuwe kansen en perspectieven

Het conferentieprogramma van Buma NL, het evenement in ’s-Hertogenbosch voor en over de Hollandse muziek, krijgt langzaam vorm. In de panels overdag wordt door tal van sprekers gefocust op de nieuwe kansen en mogelijkheden voor artiesten in het Hollandse repertoire.

De derde editie van Buma NL vindt plaats op donderdag 20 september 2012 in en rond Theater aan de Parade in ‘s-Hertogenbosch. Buma NL bestaat uit een uitgebreid conferentieprogramma en een muziekfestival dat bekend en nieuw talent presenteert aan publiek en muziekprofessionals.

Eerste onderwerpen en sprekers

Onder meer Eric van Tijn, Raymond van Vliet (Cloud 9 Music), Brian Dessaur (Strengholt Music Group) en Mark Bremer (Universal Music Publishing) gaan in op hoe muziekauteurs zich nu en in de toekomst kunnen promoten bij de belangrijke spelers in het genre.

Dennis Erhardt (Cloud 9 Music), Adrie van den Berk (BME Bookings/Berk Music Productions) en Ludo Voeten (Rocket) vertellen over hoe je tegenwoordig het best nieuw talent in de markt kan zetten. Welke middelen zijn daarvoor het meest effectief?

Tom Peters (NRGY Music) en Robin van Beek (8ball Music) worden ondervraagd over wat de beste nieuwe wegen zijn om inkomsten uit liedjes en optredens te generen. Hoe ging dat tot dusver, hoe tegenwoordig en wat is de komende jaren de heilige graal?

Het Hollandse muziek kent een aantal succesvolle concepten die veel betekenen voor het genre. Tijdens Buma NL is een panel gewijd aan het verhaal achter en de toekomst van onder meer het Mega Piraten Festijn.
De andere sprekers en onderwerpen worden de komende maanden bekendgemaakt.

Registreren

Snelle beslissers registreren zich nog voor 20 juni via de website Buma NL. Tot dan is het extra voordelige vroege vogel-tarief van € 40,- nog geldig. Daarna wordt het registratietarief € 55,-. De registratie is geldig voor zowel het conferentieprogramma als de awardshow en het muziekprogramma.

Buma is een gezamenlijk initiatief van Buma Cultuur en Buma. Buma NL wordt geproduceerd door Brand New Live.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid