Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Kappers - Nieuws

The Hairproject 2015

In Kortrijk Xpo op 8 en 9 maart 2015 vindt de tweede editie van The Hair Project plaats, hét event voor kappers in de Benelux.

Nieuwe aanpak

Het traditionele beursconcept is niet meer van deze tijd. Vorig jaar is daarom in Ahoy Rotterdam, met succes, een compleet nieuw concept gelanceerd. Leveranciers presenteren innovaties in Brand Boxes, er zijn vaktechnische en zakelijke workshops in The Hubs, op The Runway is een doorlopend showprogramma met bijdragen van nationale en internationale topkappers en shoppen is mogelijk in een industriële setting met een dj in The Warehouse. Daarnaast zijn er verschillende pleintjes om te netwerken. En dat alles in een chique, maar tegelijkertijd hippe setting.

Vrijkaarten winnen

Meer dan 10.000 bezoekers kwamen op de eerste editie af en lieten zich verrassen door de goede sfeer, een overweldigend showprogramma, business talks, bedrijfspresentaties en nog veel meer.
Zorg dat je er in 2015 (weer) bij bent! Onder bezoekers van onze website verloten we vrijkaarten voor deze beurs stuur een email met naam en adres naar style@cnvakmensen.nl en wie weet ben jij de gelukkige winnaar.

Grote merken

Dit nieuwe concept, vorig jaar gelanceerd in Nederland, spreekt zowel kappers als leveranciers enorm aan. Dat blijkt onder andere uit de interesse van nieuwe merken én de terugkeer van grote merken. Dit is een belangrijk teken van vertrouwen dat de kappersbranche in The Hair Project heeft. Bezoekers kunnen rekenen op spectaculaire shows, inspirerende business talks, veel aandacht voor vakmanschap, innovatieve producten en nog veel meer. The Hair Project belooft wederom een ware beleving te worden voor elke professionele kapper die graag vakmens wil zijn.Hairproject Kortrijk 2015

Lees ook

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid