Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Kappers - Nieuws

Style tassen op Haarlijn 2012 groot succes

Meer dan 2500 kappers uit heel Nederland bezochten de aftrap najaarcampagne van de Gemeenschappelijke Nederlandse Kappers (GNK) tijdens een presentatie van de nieuwe Haarlijn najaar/winter 2012-2013 door vier topkappers in het Orpheus Theater te Apeldoorn. Ook CNV Vakmensen was aanwezig en onze Style tassen waren een gewilde gadget.

Tijdens de show hoorde kappers de nieuwste trends. Twee uitersten verenigd in één stijl: de combinatie van romantiek en stoer levert komend seizoen een enorm spannend beeld op waarmee je op ieder moment en bij iedere gelegenheid perfect voor de dag komt.

Vakkundig opgeschoren haarpartijen worden afgewisseld met langere bovenlagen die al dan niet door een accentkleur worden benadrukt. Heftig, maar toch puur qua uitstraling.

Leer en legerinvloeden maar ook volume, zachte materialen en glans. De mode van dit najaar verenigt twee extreme stijlen tot een look die je een krachtige uitstraling geeft. Zachte, soepele glansstoffen worden gecombineerd met reliëf en structuur die te zien zijn in bijvoorbeeld strakgesneden outfits en volumineuze maxi-jassen.

Zwart is dominant, ondersteund door volle, rijke kleuren als diepgroen en donkerrood met metallic accenten (accessoires) voor een verpletterend effect!

 

De CNV Vakmensen Style-tas

De bezoekers van de stand konden de het blad Style in ontvangst nemen. Met daarin de laatste modetrends en de vaktechniek. Bezoekers die hun naam en adres achterlieten bij de stand mochten met een een speciale Style tas naar huis.

Willem Kruithof (bestuurder CNV Kappers) merkt dat het blad Style bij de kappers erg gewaardeerd wordt en wilde vanaf deze plek ook de collega’s bedanken voor hun inzet.

Lees ook

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid