Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Kappers - Nieuws

Spectaculaire première Nederlandse Haarlijn voorjaar/zomer 2014

Maandag 10 maart a.s. laat een team van Nederlandse topkappers de branche op wervelende wijze kennismaken met de nieuwste trends en vaktechnieken die horen bij de Nederlandse Haarlijn voorjaar/zomer 2014. Plaats van handeling: Theater Orpheus in Apeldoorn.

Inspiratie van topkappers

In een creatief beroep als het kappersvak is het essentieel om met regelmaat de nodige inspiratie op te doen. De première van de Nederlandse Haarlijn is daarvoor de gelegenheid bij uitstek. Vaktechniek, show en beleving; het komt op 10 maart allemaal voorbij in een afwisselend programma waarin Nederlandse topkappers alle geheimen prijsgeven rond de nieuwste kapsels van de Nederlandse Haarlijn. Zo is iedereen in één klap helemaal up-to-date en kunnen de kappers bij wijze van spreken devolgende dag aan de slag. Er is een middagvoorstelling (14.30 uur) en een avondvoorstelling (20.00uur). Kaarten kosten € 35, - per persoon (exclusief BTW) en zijn te bestellen viawww.nederlandsehaarlijn.nl. 

Toolkit met inspiratie en informatie kappers

De Haarlijn is ook de perfecte tool om consumenten te blijven prikkelen om naar de salon te komen en uit te dagen tot een nieuwe look. De uitgebreide toolkit biedt daarvoor handvatten, zoals vijf glossy posters met inspirerende foto’s op A4-formaat en een dvd boordevol vaktechnische informatie en promotiemateriaal. De toolkit is eveneens te reserveren via www.nederlandsehaarlijn.nl.

Samenwerkingsverband Nederlandse Haarlijn

De Haarlijn wordt ontwikkeld in opdracht van de Gezamenlijke Nederlandse Kappers, een samenwerkingsverband waarin CNV Vakmensende (ANKO) en FNV Mooi  vertegenwoordigd zijn. De Nederlandse Haarlijn voorjaar/zomer 2014 komt mede tot stand met L’Anza, Farouk Systems, Alter Ego en KIS van KAPPERS.

Lees ook

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid