Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Kappers - Nieuws

Hairstyle 2013: win gratis toegangskaarten

Hairstyle 2.0 heeft in 2012 in Rotterdam laten zien dat het meer dan alleen een vakbeurs voor kappers in de Benelux is. De vernieuwde opzet, met meer nadruk op inspiratie, interactie en educatie, wordt bij de editie in 2013 in Kortrijk Xpo (België) verder uitgewerkt. Met informatie, inspiratie, trainingen, ontmoetingen en ervaringen. En dat alles in een sfeervolle setting, waarin beleving centraal staat.

Technical Labs

Voor het eerst heeft de organisatie een aparte ruimte gereserveerd voor workshops en masterclasses. De twintig thematische look&learn sessies vinden plaats in drie technical labs (cut, colour, style). Nationale en Internationale topkappers laten elk vanuit hun eigen specialiteit de laatste trends en technieken zien. In de Business Masterclasses praten gastsprekers en kappers over alles wat er bij het runnen van een kapperszaak komt kijken. Hairstyle wordt dit jaar weer in Kortrijk gehouden op 24 en 25 februari 2013.

Wil jij ook gratis naar de HAIRSTYLE 2.0 in de Kortrijk Xpo?

Stuur dan snel een mailtje met daarin je naam en adres en je telefoonnummer naar style@cnvvakmensen.nl. (Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. je hebt Javascript nodig om het te kunnen zien) en wie weet behoor jij dan tot 1 van de gelukkige winnaars! (max 2 kaarten per winnaar)

De actie loopt tot en met maandag 18 februari 2013, en de winnaars ontvangen op dinsdag 19 februari 2013 bericht!

Lees ook

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid