Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Kappers - Nieuws

Hairstyle 2013

HAIRSTYLE 2.0 heeft ook 2013 bewezen een onmisbaar platform te zijn waar de kapper nieuwe merken en trends kan ontdekken. En daarmee maak je op de werkvloer het verschil! Ondanks de sneeuwval wisten eind februari toch veel kappers uit de Benelux hun weg te vinden naar Kortrijk Xpo. In eensfeervolle, compacte setting konden zij genieten van top-shows, alles te weten komen over de nieuwste vaktechnische ontwikkelingen en informatie vergaren over producten en trends.

Het bezoekersaantal lag dit jaar 17% lager dan voorgaande jaren, maar dat neemt niet weg dat ruim 15.000 kappers dé vakbeurs voor hun branche hebben bezocht. Ook bestuurder Willem Kruithof van CNV Kappers was op de beurs aanwezig en in het volgende nummer van Style magzinestaat zijn sfeerverslag.

HAIRSTYLE 2.0 had voor het eerst een speciale hal ingericht voor een uitgebreid educatieprogramma Bij de technical labs kwamen thema’s als snit, kleur,opsteekwerk, avantgarde kapsels en klassieke mannenkapsels aan de orde. Voor al de presentaties van Pascal van Loenhout, Thomas Laslo, Natasja Keijzer van L ’Anza, en myhairdressers.com konden rekenen op enthousiaste reacties.

Een aantal belangrijke haarcosmeticamerken ontbrak helaas op de beursvloer, maar de hoge opkomst onderstreept de behoefte aan een dergelijk event. De organisatie van Hairstyle 2.0 blijft dan ook geloven in het kappersvak en wil de professionele ondernemers blijven ondersteunen en hen helpen zich te wapenen tegen de concurrentie.

De smaakvolle en mooi ingerichte stand voor L'ANZA Benelux  was een groot succes en hun rad van avontuur trok veel bezoekers.                                                                                                                       

Veel aandacht trok  de stand van Farouk, waar o.a. de Nederlandse kappers   Patrick Kalle enRichard Jordanhun vakmanschap en vaktechniek tijdens de demo’s toonden .

Ook gingen veel kappers graag op de foto met  MISS BELGIUM 2013 Noémiedie te gast wasde Belgische kapper Paul Mitchell.

Bij de volgende edities van HAIRSTYLE 2.0 zal weer de focus liggen op educatie en op kwaliteit.

Volgende edities:
16 & 17 maart 2014 in Ahoy Rotterdam
28 februari en 1 maart 2015 in Kortrijk Xpo

Een impressie van Hairstyle 2013


Lees ook

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid