Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Kappers - Nieuws

Hairpass.nl – jouw kapkunsten in de spotlights!

Heb je al een account aangemaakt op www.hairpass.nl? Nee? Dan wordt het nu toch echt wel tijd!

Hairpass is dé ideale community om jouw talenten, kapkunsten en hoogtepunten te tonen aan je collega-kappers. Plaats gemakkelijk je creaties online, laat zien waar je trots op bent, wat jou kenmerkt of wat je absolute nummer één is. Creëer je eigen portfolio en druk deze af als professioneel boek. Bouw een netwerk van kappersvrienden en collega’s op en snuffel in je netwerk naar ideeën en inspiratie. Daag jezelf uit en doe mee met een award wedstrijd, misschien is jouw topcreatie de beste van Nederland!

Kapkunsten in de spotlight

Toon jouw kapkunsten op Hairpass.nl. Plaats jouw creaties online in Hair en laat ze zien aan andere kappers. Is je foto een absolute topcreatie? Stuur deze dan in voor een award! Creëer een netwerk van kappersvrienden en –collega’s en kijk welke creaties zij hebben geplaatst. Is je inspiratie zoek en ben je jouw motivatie even kwijt? Speur dan rond op de profielen van anderen en wie weet doe je nieuwe inspiratie op! In je Life maak je gemakkelijk en snel een professioneel online portfolio. Met foto’s en berichten toon jij wat jou kenmerkt als kapper. Ben je apetrots op jouw portfolio? Druk deze dan af als professioneel fotoboek!

Jouw salon op Hairpass

Eigen salon? Ook dan is Hairpass er voor jou! Maak naast je kappersaccount een salonaccount aan. Voeg je medewerkers toe aan je netwerk en bekijk in Hair hun creaties. In je Salon maak je snel en gemakkelijk een professionele slideshow. Vraag eerst je medewerkers om toestemming en selecteer vervolgens hun mooiste foto’s voor de slideshow. Heel simpel dus! Hairpass creëert met je foto’s automatisch een professionele slideshow voor in je salon. Laat klanten zo genieten van jullie kunsten, creaties en sfeer! Klanten kunnen je Salon ook thuis bekijken op jouw eigen Hairpass site. Naast de slideshow kun je ook informatie over je salon, zoals openingstijden en contactgegevens, gemakkelijk op Hairpass plaatsen!

Hairpass altijd en overal

Jouw nieuwste creaties meteen online? Download dan de Hairpass App op je smartphone. Upload direct je nieuwste foto’s en blijf altijd en overal op de hoogte van de laatste nieuwtjes, winnaars en uploads. Draag Hairpass en je kappersvrienden altijd en overal bij je!

 

 

 

 

Lees ook

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid