Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Kappers - Nieuws

De presentatie van de Haarlijn winter 2012-2013

De presentatie van de Haarlijn najaar/winter 2012-2013 is op maandag 8 oktober in Theater Orpheus te Apeldoorn. Tijdens een afwisselende show ziet u de kapsels van de Haarlijn, de achterliggende vaktechniek en de trends van dit najaar. De kaarten kosten €35,- (inclusief btw en consumpties) en DE SHOWS ZIJN INMIDDELS UITVERKOCHT! Maar…

Maar speciaal voor de leden van CNV Kappers hebben wij een (beperkt) aantal vrijkaarten gereserveerd. Wil jij  een vrijkaart (max 2 ) stuur dan een email naar: cnvkappersevents@cnvvakmensen.nl met vermelding van je naam en je postcode en lidmaatschapnummer en wie weet hoor jij tot de gelukkigen!

Hier onder informatie over de haarlijn:

Moments – Haarlijn najaar/winter 2012-2013

Twee uitersten verenigd in één stijl: de combinatie van romantiek en stoer levert komend seizoen een enorm spannend beeld op waarmee je op ieder moment en bij iedere gelegenheid perfect voor de dag komt. Vakkundig opgeschoren haarpartijen worden afgewisseld met langere bovenlagen die al dan niet door een accentkleur worden benadrukt. Heftig, maar toch puur qua uitstraling.

Leer en legerinvloeden. Maar ook volume, zachte materialen en glans. De mode van dit najaar verenigt twee extreme stijlen tot een look die je een krachtige uitstraling geeft. Zachte, soepele glansstoffen worden gecombineerd met reliëf en structuur die te zien zijn in bijvoorbeeld strakgesneden outfits en volumineuze maxi-jassen. Zwart is dominant, ondersteund door volle, rijke kleuren als diepgroen en donkerrood met metallic accenten (accessoires) voor een verpletterend effect!

Architectonisch
Ook in het haar komen beide stijlen samen. Dat vertaalt zich vooral naar architectonische coupes met strakke, bijna getekende contouren waarbij duidelijk het professionalisme van je kapper te zien is. De korte, vaak asymmetrische kapsels worden aan de zij- en achterkant (deels) opgeknipt, maar blijven gedekt. Bij vrouwen doen zachte korte bakkebaarden hun intrede. Bovenop wordt het haar juist langer gelaten: soms sluit dat vloeiend aan op de rest, soms juist niet. Is kort haar niks voor jou? Lang kan ook! Daar zie je niet alleen botte lijnen, maar heeft de romantiek de overhand met veel verschillende lagen en verleidelijk volume. Moments heeft dus alles in zich voor een trendy najaarslook, voor iedereen en op ieder moment van de dag.

Grafische kleuring
Je kapsel wordt extra krachtig met een spannende kleuring die je coupe ondersteunt. Dit seizoen wordt veel gewerkt met een donkere basiskleur voor de onderliggende haarlagen. De langere bovenlaag krijgt een accentkleur, waardoor een grafisch resultaat ontstaat.

Nice ’n rough
Doordat de bovenste haarlaag wat langer blijft, kun je daarmee naar hartenlust variëren. Een gladde styling legt de nadruk op het strakke aspect, waarbij een goede steiltang een onmisbare tool is. Wat meer volume zorgt juist voor een romantische touch. Daarvoor kun je uiteraard een krultang gebruiken maar ook de warmterollers zijn hiervoor geschikt. Het resultaat: een geweldige combi van uitersten die je kunt afstemmen op elk moment en elke gelegenheid.

Modellen

(na 6 oktober 2012 online!)
Kijk voor alle modellen op: www.kapperssite.nl
Kijk voor de kniptechnieken, downloads en meer op: www.kapperssitepro.n

Lees ook

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid