Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Kappers - Nieuws

Verkiezing van de leukste kapsalon van het jaar

De derde editie van de Verkiezing van de Leukste Kapsalon is gestart in iedere gemeente van Nederland. Kappers kunnen zich nog steeds gratis opgeven via www.kapsalonvanhetjaar.nl

Ook stemmen via mobiel, Facebook en SMS 

“We hebben weer een aantal mooie stappen bij de Verkiezing van de Leukste Kapsalon kunnen maken, aldus Wilfred Romijn van Vote Company dat de verkiezing organiseert. Men kan nu bijvoorbeeld ook stemmen door in te loggen via Facebook, men kan stemmen per sms en er is een mobiele versie van de website waardoor ook daar het stemmen makkelijker is geworden.

Daarnaast vindt de Award Uitreiking op 27 oktober plaats in het prachtige Kasteel de Hooge Vuursche. Ook dat is weer een mooie stap.

Aparte Awards voor ketens

Deze editie zijn er voor het eerst aparte Awards voor ketens te verdienen. Er is een Award voor de ketens tot en met 19 vestigingen en een Award voor ketens met meer dan 19 vestigingen. Ook zij ontvangen hun Award in Kasteel de Hooge Vuursche. 

Gratis uitingen voor kapsalons

De kapsalons kunnen gratis banners, een Facebook uiting, posters en flyers downloaden via de downloadpagina op www.kapsalonvanhetjaar.nl. Ook kunnen er posters en flyers op maat besteld worden, met de naam van de kapsalon er op. Indien kapsalons winnaar worden in hun gemeente is er voor hen een prachtige uiting op maat beschikbaar om de titel uit te dragen.

Maatschappelijk partner Stichting Haarwensen

Voor elke stem, waarbij toestemming gegeven wordt om nieuwsbrieven te ontvangen en voor elke stem per sms, wordt er door de organisatie van de verkiezing € 0,05 cent gedoneerd aan de Stichting Haarwensen. De Stichting Haarwensen schenkt pruiken, gemaakt van het echt haar, aan zieke kinderen. Voor alle genomineerden een extra belangrijke reden om veel stemmen te werven. In 2013 werd in totaal € 2.964,65 aan dit goede doel overgemaakt. De verkiezing wordt voor de derde maal op rij georganiseerd door Vote Company.

Alle informatie over de verkiezing is te vinden via www.kapsalonvanhetjaar.nl

Lees ook

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid