Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Kappers - Nieuws

Tophair event met pepptalk voor kappers

CNV Vakmensen heeft een Pop-Up store in Rotterdam en wij bieden onze leden een unieke en leerzame workshop aan met hoofd redacteur van Top Hair Wolf Peppmeier op 21 maart a.s. Wij nodigen jullie graag uit om deel te nemen.

Wolf Peppmeier is spreker, columnist, auteur en hoofdredacteur van Top Hair. Hij geeft lezingen, workshops en coachings in Nederland, België en Duitsland over o.a. imagovorming en werken met sterke kanten en kwaliteiten.

Wolfgang Peppmeier

Zijn Pepptalk’s staan voor inspirerende en herkenbare onderwerpen. Deze workshop ‘klanten binden door kwaliteit’ is een workshop waar elke kapper veel informatie krijgt die hok/zij meteen in eigen werk kan toepassen. Voor veel kappers is het een shock wanneer ze na hun opleiding moeten constateren dat ze er met vaktechniek alleen niet kunnen komen. Wij hebben in de dienstverlening, zoals in een kapsalon, ook te maken met emotionele waarden zoals belevenis, zingeving, nut, service en ontspanning. Kappers helpen klanten bij het oplossen van hun problemen. Naar kapsalons komen niet alleen maar bossen haar, maar mensen met verwachtingen en gevoelens. 

Style

Het boek “Uitstraling”
Dit laatste boek van Wolf Peppmeier is inmiddels in de vijfde druk verschenen.

Volgens Wolf Peppmeier is uitstraling voor ons allemaal weggelegd. Het is de balans tussen innerlijke wijsheid, stabiliteit en uiterlijke schoonheid. Uitstraling begint wanneer je bij je hart komt en je durft te zijn wie je bent.
Naast innerlijke balans wordt in dit boek ook gesproken over zelfrespect en lichamelijke en geestelijke conditie. Maar bovenal krijg je instrumenten en praktische tips. Wordt directeur van je eigen IK-BV. Straal uit wie jij werkelijk bent!

Waar en wanneer?
Tophair event met pepptalk voor kappers

Pop-up-store CNV Karel Doormanstraat 463a te Rotterdam
21 maart 10:30 tot 15:00 (incl. lunch)

Meld je gratis aan >

Graag tot ziens,

Willem Kruithof
Bestuurder CNV Kappers

M 06-51601998
E  w.kruithof@cnvvakmensen.nl