Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Kappers - Nieuws

Stem nu op de beste kapsalon van Nederland

Is jouw kapsalon de leukste van Nederland? Voor het vierde jaar wordt per gemeente de leukste kapsalon uitgekozen. Naast de ‘Verkiezing van Leukste Kapsalon’ wordt dit jaar voor het eerst het ‘Beste Leer/Stage Bedrijf’ aangewezen. CNV Vakmensen is partner van de verkiezingen.

Leukste kapsalon

Van 2 april tot en met 7 mei kun jij jouw stem uitbrengen op de leukste kapperszaken. Tijdens het stemmen geef je rapportcijfers voor klantvriendelijkheid, inrichting, sfeer en prijs/kwaliteit-verhouding van jouw kapsalon. Per gemeente worden twee winnaars aangewezen: de kapsalon met de hoogste cijfers en de kapsalon met de meeste stemmen. Vervolgens wordt er ook gekeken naar de beste cijfers per provincie en welke kapsalon zich de leukste kapsalon van Nederland mag noemen.

Kies nu de leukste kapsalon en doe gratis mee met de verkiezing!

Beste Leer/Stage Bedrijf 2015

Nieuw is de verkiezing van het ‘Beste Leer/Stage Bedrijf 2015’. CNV Vakmensen is initiatiefnemer van deze verkiezing. De verkiezing is in het leven geroepen om aandacht te vragen voor de verbetering van de leeromgeving van stagiaires en leerlingen. Het motiveren van goed werkgeverschap en het versterken van de verbinding tussen beroepsonderwijs en het bedrijfsleven zijn andere doelen. Natuurlijk willen wij ook het bedrijf, dat met succes werkt aan deze punten, in het zonnetje te zetten!Doe mee met de verkiezing

Klik hier, schrijf je gratis in en kies:

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan