Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Kappers - Nieuws

Jouw werkomstandigheden als kapper: vul in!

In 2012 hebben de Europese sociale partners een akkoord getekend om samen de arbeidsomstandigheden en marktkansen in de Europese kappersbranche te verbeteren. De sociale partners hebben de Europese Stichting tot verbetering van de levens- en arbeidsomstandigheden gevraagd onderzoek te laten doen.

Ook in Nederland vindt dit onderzoek van Eurofound (de Europese Stichting tot verbetering van de levens- en arbeidsomstandigheden) plaats. Een onderdeel daarvan is een vragenlijst onder werkgevers, werknemers en zelfstandigen in de kappersbranche. Hiermee wil men graag meer te weten komen over uw werkomstandigheden, en hoe je zou willen dat de kappersbranche zich ontwikkelt in de toekomst. 

Wij stellen het bijzonder op prijs als jij jouw ervaringen en visies wilt delen door de vragenlijst in te vullen. Het is een digitale vragenlijst die je kunt openen door op onderstaande link te klikken. Het invullen van deze vragenlijst kost niet meer dan 10 minuten en gebeurt anoniem.

De vragenlijst kan tot en met 13 december worden ingevuld. Mocht je vragen hebben over het invullen van de vragenlijst dan kun je contact opnemen met AStri beleidsonderzoek en –advies, die het Nederlandse deel van het onderzoek uitvoert. Contactadres: a.oostveen@astri.nl  of telefoonnummer 071 0 512 4903 (vragen naar Adriaan Oostveen).

Alvast hartelijk dank voor je medewerking.

Willem Kruithof
bestuurder CNV Vakmensen

Districtskantoor Apeldoorn
Postbus 208, 7300 AE Apeldoorn
T 055 – 52 64 250
e-mail: apeldoorn@cnvvakmensen.nl

Lees ook

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid