Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Kappers - Nieuws

Hairforce 1 beste leer/stagebedrijf verkiezing leukste Kapsalon

Bij de uitverkochte Award Uitreiking van de 4e editie van de Verkiezing van de leukste Kapsalon zijn voor het eerst de Beste Leer/Stage bedrijven binnen de kappersbranche bekend gemaakt en gehuldigd. Hairforce 1 uit Gennep won de felbegeerde Award. Ladies Only uit Ommen behaalde een verdienstelijke tweede plaats en Hairstyling & Visagie By Maily uit Heerlen werd door de vakjury ook het podium geroepen voor het ontvangen van de Award voor de derde plek.

Hairforce 1 terechte winnaar

“Doordat Hairforce 1 de stagiaires als toekomstige medewerkers behandeld kunnen zij hier veel leren en zich optimaal ontwikkelen. Deze salon geeft mij een gevoel van passie voor het opleiden en straalt een professionele werkwijze uit" Willem Kruithof initiatiefnemer CNV Vakmensen en Vote Company en voorzitter van de jury.

Willem Kruithof bestuurder CNV Kappers en juryleden Patricia Burggraaf van Stichting Haarwensen, Teus Brand van ANKO en Yvonne Struikenkamp van CNV Vakmensen feliciteren de top 3 van harte.

Waarom deze verkiezing?

Willem Kruithof licht de verkiezing toe. “Wij vinden vakmanschap, ontwikkeling van talent erg belangrijk en juist bij de kapper kan de klant dat goed beoordelen en uit onderzoek blijkt dat klanten hun kappers vertrouwen en waarderen. Ook kan de verkiezing bijdragen aan de samenwerking binnen teams om stemmen binnen te halen, CNV vakmensen weet al het al jaren samen kunnen we meer!”


Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid