Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Kappers - Nieuws

Award Uitreiking 4 editie Verkiezing van de Leukste Kapsalon opnieuw uitverkocht

Bij de 3e editie van de Verkiezing van de Leukste Kapsalon in 2014 barstte het prachtige Kasteel de Hooge Vuursche uit zijn voegen tijdens de Award Uitreiking. Daarom werd voor 2015 gekozen voor Landgoed de Olmenhorst, met een dubbele capaciteit. Echter, ook die Award Uitreiking is inmiddels uitverkocht. “Kapsalons uit heel Nederland willen hier bij zijn en dat geldt ook voor de leveranciers uit de branche”. aldus Wilfred Romijn van organisator Vote Company.

Presentatie in handen van Kim Kötter

Presentatrice en voormalig Miss Universe Nederland Kim Kötter, zal de award uitreiking op 21 september 2015 presenteren en de prijzen uitreiken aan de winnende kapsalons. Nieuw is dat ook de gemeentewinnaars hun Award in ontvangst nemen. Ook worden de Awards voor de Leukste Kinderkapper (powered by Prioderm) en de Awards voor het Beste Leer/Stage bedrijf (mogelijk gemaakt door CNV Vakmensen) uitgereikt. Stichting Harwensen ontvangt tijdens de Award Uitreiking een mooie cheque. Naast de awards die worden uitgereikt kan er op 21 september ook volop genetwerkt worden.

Landgoed de Olmenhorst

De Award Uitreiking vindt plaats op maandag 21 september 2015 op Landgoed de Olmenhorst. Na de Award Uitreiking op Kasteel de Hooge Vuursche bij de 3e editie is er dus opnieuw gekozen voor een uiterst sfeervolle locatie.

Betrokken partners

De verkiezing wordt georganiseerd door Vote Company in samenwerking met onder meer Stichting Haarwensen, Prioderm, CNV Vakmensen en MS Mode.

Lees ook

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid