Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Cao voorstellen Stater

In de bijlage tref je een opzet voor een voorstellenbrief aan voor je nieuwe cao. De huidige cao loopt 31 december 2017 af en werkgever en CNV Vakmensen gaan midden/eind november in gesprek over een nieuwe cao. Een definitieve datum is nog niet bekend.

De heer Knot van de Nederlandsche Bank en de heer Dijsselbloem hadden onlangs een heldere boodschap: ‘verhoog de lonen om de economie op gang te helpen’. Gesteund door beide heren en een aantrekkende economie, zet CNV Vakmensen dan ook in op een loonsverhoging die in de pas loopt met de aantrekkende economie en het bedrijfsresultaat van Stater.

CNV bekijkt graag de bedrijfsresultaten samen met Stater en is benieuwd naar de plannen voor de nabije toekomst. Hoe is het met de klantenportefeuille? Hoe ziet Stater de toekomst. Worden de medewerkers meegenomen in de plannen van Stater. Het organiseren van een duurzame inzetbaarheidsdag door bonden en werkgever kan ervoor zorgen dat medewerkers bij de plannen en hun inzetbaarheid betrokken worden.

Ik hoor graag voor 24 oktober of je nog aanvullingen of opmerkingen hebt. Ook andere gedachten over je werkzaamheden of jouw afdeling hoor ik graag.
Ook na 24 oktober zijn jouw opmerkingen meer dan welkom en neem ik ze mee in het overleg met Stater half/eind november. Als jij je ideeën wilt toelichten kun je me mailen of bellen en/of ik spreek graag met je af.

Arjan Baselmans
bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 47 82 68 69
E: a.baselmans@cnvvakmensen.nlOp de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid