Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Timmerindustrie - Nieuws

Wat zijn jouw wensen voor de nieuwe cao Timmerindustrie?

Op 31 maart 2017 loopt de cao Timmerindustrie af. CNV Vakmensen gaat dus weer aan de slag met het maken van voorstellen voor de nieuwe cao. Deze voorstellen worden gebruikt voor de onderhandelingen over jouw nieuwe cao. Het eerste gesprek met werkgeversorganisatie NBVT is op 19 december.

Graag hoor ik wat jouw wensen en ideeën zijn rondom jouw inkomen, pensioen, vakantie- en atv-dagen en veiligheid en welzijn. Vul daarom (liefst vóór 8 december) deze enquête in. Mocht je andere zaken aan de orde willen stellen, dan kun je dit mij vanzelfsprekend aangeven. Immers, het is jouw cao en jouw belang dat er een goede cao wordt afgesloten. 

Meer betrokkenheid bij jouw cao?

Voor de cao uit de Timmerindustrie is er bij CNV Vakmensen een cao-commissie, die zich namens de leden bezig houdt met het vaststellen van de uiteindelijke cao-voorstellen, betrokken zijn bij de voortgang van de onderhandelingen, het beoordelen van het onderhandelingsresultaat en het bespreken van andere zaken uit de sector. Ook adviseren zij de onderhandelaar met betrekking tot ervaringen vanuit hun eigen bedrijf/werkomgeving.

Wil je ook zitting nemen in deze cao-commissie? Laat het me weten via onderstaand e-mailadres, dan neem ik contact met je op. Reiskosten en loonverlet worden vergoed.

Arie-Jan van Oort
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 20 30 74
E: a.vanoort@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid