Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Timmerindustrie - Nieuws

Voorstellen nieuwe Cao Timmerindustrie 2017/2018

CNV Vakmensen wil in de nieuwe Cao Timmerindustrie afspraken maken over een goede loonsverhoging en duurzame inzetbaarheid van werknemers.

Begin 2017 hebben wij, sociale partners, NBVT, CNV Vakmensen en FNV, in het informele vooroverleg voor de timmerindustrie de intentie uitgesproken om de cao voor de timmerindustrie te verlengen voor een bepaalde duur waarin sociale partners zich willen beperken tot afspraken over de werkingsduur van de cao, loonsverhoging en afspraken te maken over duurzaamheid en vitaliteit van werknemers in de timmerindustrie.

In de bijlage tref je de voorstellenbrief van CNV Vakmensen aan de werkgeverspartij NBVT aan. De onderhandelingsdelegatie van CNV Vakmensen zal bestaan uit de ondergetekende en cao-commissielid en tevens kaderlid van CNV Vakmensen de heer Hans Goossen. Hans is werkzaam in de timmerindustrie.

Zodra er nieuws is rondom de onderhandelingen, zal ik u zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen.

Arie-Jan van Oort
bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 20 30 74
E:  a.vanoort@cnvvakmensen.nl


Wil jij ook een sterke bond? Meld dan nu een nieuw lid aan en ontvang een cadeaubon. Kijk op www.cnvvakmensen.nl/werven voor meer informatie.P.S. Hoe staat ons land er volgens jou voor? Waar maak jij je druk over en welke oplossingen zie jij? Meld je snel aan voor een van de bijeenkomsten in jouw regio: www.cnvvakmensen.nl/destaatvannederland

 Download Voorstellen_CNV_VM_voor_Cao_Timmerindustrie.pdf

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid