Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Timmerindustrie - Nieuws

Europrovyl - Gesprek met jullie directeur

Op 9 oktober ben ik bij jullie op het bedrijf. Samen met mijn collega van FNV heb ik een gesprek met jullie directeur. Aansluitend hebben we een gesprek met de ondernemingsraad.

Het doel van beide gesprekken is om elkaar bij te praten over de ontwikkelingen en verwachtingen bij Europrovyl.
Wat is er de laatste tijd gebeurd en wat zijn de verwachtingen en ontwikkelingen voor 2019. De verhuizing van het bedrijf naar Leeuwarden is sowieso één van de onderwerpen. Ik wil graag weten hoe dit is verlopen en hoe het nu gaat. Gaat het allemaal goed of zijn er dingen die beter kunnen. Ik hoor dit ook graag van jullie. Hoe vinden jullie dat het is gegaan? Gaat het goed en kunnen jullie je werk al goed doen? Loop je tegen problemen aan of zijn dingen niet duidelijk?
Of heb je andere dingen die niet met de verhuizing te maken hebben, laat het mij weten. Ik hoor dit dan graag voor het gesprek van dinsdag. Ik laat jullie na die tijd in een nieuwsbrief nog weten hoe het gesprek is gegaan.
Ik ben bereikbaar via onderstaande gegevens.

Dan nog een praktisch puntje. Omdat het bedrijf is verhuisd, zullen wij dit ook aanpassen in ons systeem. Om er zeker van te zijn dat jullie in ons systeem gekoppeld zijn aan de juiste locatie, Leeuwarden of Augustinusga, krijgen jullie binnenkort bericht van ons secretariaat met de vraag om door te geven waar je nu werkt. In dit bericht staat precies hoe dit moet. Mocht je ondertussen niet meer werkzaam zijn bij Europrovyl, geef dit dan ook door.

Marit Wagenmakers,
Bestuurder CNV Vakmensen
M. 06 5120 3085
E. m.wagenmakers@cnvvakmensen.nl

 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid