Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Tentoonstellingsbedrijven - Nieuws

Dag van de Standbouwer: geen geknutsel, maar bijspijkeren die kennis!

De Dag van de Standbouwer op 7 juli is een evenement voor iedereen werkzaam in de standbouw, van werkgevers tot werknemers en zzp'ers. Deze dag wordt georganiseerd door sociale partners in de Tentoonstellingsbranche, CLC-VECTA Centrum voor Live Communication, CNV Vakmensen en FNV Bouw.

De 2016 editie van de Dag van de Standbouwer staat in het teken van het bijspijkeren van je kennis. We trappen af met een sessie waarin we, werkgevers en werknemers, kijken naar en discussiëren over de toekomst van de sector en wat we van elkaar nodig hebben om ook in de toekomst succesvol te blijven.

Na een korte 'kookworkshop' waarin we gezamenlijk de lunch voorbereiden én natuurlijk gebruiken, kun je deelnemen aan 2 middagsessies waarin je je kennis kunt bijspijkeren over zakendoen in Duitsland (meldingsplicht), de afschaffing van de VAR, ontwerpprogramma Vectorworks, opleiden, doorleren en bijblijven in het vak, (fysieke) belasting en verzuimpreventie, een schuldenvrije werkvloer, trends in mode en interieur (en hoe vertaal je dat naar standbouw) en het vinden van goed passende veiligheidsschoenen (we verloten 1 paar!).

Programma Dag van de Standbouwer 

09.30 uur  Ontvangst & registratie
10.00 uur  Welkom & inleiding
10.15 uur  Plenaire sessie over de toekomst van de sector
12.00 uur  'Kookworkshop' / voorbereiding lunch
13.00 uur  Gezamenlijke lunch
13.45 uur  Keuzesessie ronde 1
15.15 uur  Korte pauze
15.30 uur  Keuzesessie ronde 2
16.30 uur  Napraten bij de borrel

Dag van de Standbouwer

Kosten & aanmelding

Deelname aan de Dag van de Standbouwer is kosteloos voor iedereen die werkzaam is in de Standbouwsector. Aanmelden kan via deze link >

Annulering / no show

Mocht je onverwachts verhinderd zijn, dan kun je je te allen tijde kosteloos laten vervangen door een collega, mits per e-mail doorgegeven. Indien je je niet kunt laten vervangen door een collega, kun je tot en met 4 juli kosteloos afmelden. Voor afmelding vanaf 5 juli en no show zijn wij helaas genoodzaakt € 35,- p.p.* in rekening te brengen.

* De kosten die worden gemaakt voor het reserveren van onder meer trainers, catering, locatie en sprekers, vormen de grondslag voor de hoogte van deze annuleringskosten.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid